PREZENTACIJE
OŠ Fran Krsto Frankopan

2.10.2013. održali smo veliku prezentaciju u OŠ "Fran Krsto Frankopan" pred 100-njak učenika. Odličnu atmosferu priredili su Nika Jerman, Natalija Štrkalj, Marin Borevković i miljenik publike Anton Kovačević koji je ponovo izazvao euforiju prisutnih. Zahvaljujemo se domaćinima, posebno profesoru Gužvinecu na lijepom dočeku. Slike s još jedne uspješne školske prezentacije pogledajte u galeriji


Svjetski dan sporta 2012,2013

30.5.2012. natjecatelji ZTD "Hrvatski sokol" sudjelovali su u obilježavanju Svjetskog dana sporta.
Kao i prijašnjih godina rado smo se odazvali te nastupili na završnoj predstavi u sklopu obilježavanja Svjetskog dana sporta, koja je održana na terenima ŠRC "Trnje". Naše gimnastičarke i gimnastičari, kao i na svim svojim nastupima, ponovo su izmamili uzdahe prisutnih gledatelja te na najbolji način prezentirali sportsku gimnastiku i naše Društvo.
Slike možete pogledati u galerijiMJESEC EKSTREMNIH & PUSTOLOVNIH SPORTOVA


"Mjesec ekstremnih i pustolovnih sportova" u City Centeru one, koji je trajao od 9. travnja do 8. svibnja 2010 godine,bio je spektakularan događaj koji je, po prvi puta u Hrvatskoj, na jednome mjestu, okupio najatraktivnije izlagače koji su proveli posjetitelje kroz sportsku pustolovinu.Tijekom mjesec dana, u City Centeru one predstavilo se čak 30 izlagača koji su posjetiteljima pružili priliku da upoznaju i isprobaju čak 20 različitih ekstremnih sportova.
Na prezentaciji ZTD-a koja je održana 7. svibnja sudjelovali su kadeti i kadetkinje pod vodstvom Marka Musića, Ksenije Pišćević te Ratka Jovanovića.

CIJELA GALERIJA
UNIQA - Probudi svijest o zdravlju!

Prva akcija Uniqa osiguranja "Probudi svijest o zdravlju!" održana je u petak 23.10.2009. na Trgu bana Josipa Jelačića te u subotu i nedjelju uz Malo jezero na Jarunu od 10 do 18h. U 20-tonskom tegljaču, opremljenom kao pokretna zdravstvena stanica, tim sastavljen od 18 liječnika i trenera, uz pomoć najsuvremenije opreme obavljao je besplatne pretrage zdravlja i vitalnosti Zagrepčana.
Kako je briga za zdravlje usko povezana s redovitom tjelesnom aktivnošću i bavljenjem sportom, sva tri dana akcije bio je organiziran popratni program vježbanja uz stručno trenersko vodstvo i prezentacije dječjih sportskih klubova na kojem su nastupili i kadeti ZTD-a Filip Martinić, Romano Keser i Tomislav Štimec pod vodstvom trenera Marka Musića. GALERIJA