NOVOSTI
7. mememorijal "Darijo Možnik"

Sa svih strana dobivamo pohvale za organizaciju 7. memorijala "Darijo Možnik" kojeg smo po 7. puta organizirali, ali po prvi puta natjecanje smo održali u novootvorenom Zagrebačkom gimnastičkom centru u Lučkom.
Iako je ovo bilo drugo po redu organizirano natjecanje u novoj dvorani koju koriste svi zagrebački klubovi sportske i ritmičke gimnastike, prvo natjecanje u organizaciji ZTD "Hrvatski Sokol" ujedno je bilo i prvo međunarodno sportsko-gimnastičko natjecanje (dolazak gimnastičara iz Skopja vjerujemo samo je prvi u nizu) u ovoj dvorani, kao i prvo natjecanje koje smo organizirali s više od 200 natjecatelja/ljica.
Posebno nas je veselilo što smo primijenili sustav suđenja s prikazom rezultata na velikom ekranu kojeg smo unajmili samo za ovu prigodu te ga iskoristili da na njemu popratimo i nastup Tina Srbića u finalu Europskog prvenstva u poljskom Szczecinu.

Zahvaljujemo se svim kolegama i prijateljima gimnastike koji su se zajedno s nama veselili i navijali za Tina te pratili putem velikog ekrana osvajanje srebrne europske medalje na preči!
Dvorana se pokazala odličnom za organizaciju natjecanja, a ukupnim ekipnim pobjednikom po sedmi put za redom postao je ZTD “Hrvatski sokol”.


REZULTATI:

Dječaci višeboj
Dječaci ekipno
Juniori C višeboj
Juniori C ekipno
Juniorke C višeboj
Juniorke C ekipno
Kadeti C višeboj
Kadeti C ekipno
Katedkinje C višeboj
Kadetkinje C ekipno
Ml. Juniorke C višeboj
Ml. Juniorke C ekipno
Ml. Kadetkinje C višeboj
Ml. Kadetkinje C ekipno
Ml. Kadeti višeboj
Ml. Kadeti ekipno


GALERIJA:Povratak