NOVOSTI
SK Baku 2016 - Finale

Tin Srbić je nakon velikih rezultata ostvarenih u juniorskoj konkurenciji (3. mjesto EYOF 2013., 4. mjesto EP 2014.), osvojio i svoju prvu seniorsku medalju na velikom natjecanju.
Drugo finale Svjetskog kupa bilo je dovoljno da Tin u konkurenciji renomiranih svjetskih prečaša, nastupi pun samopouzdanja i sigurno odradi vježbu težine 6,0 te dobije konačnu ocjenu 14,500 i osvoji brončanu medalju.
Zlato je osvojio Japanac Tomomasa Hasegawa s visokih 14,800, srebro Turčin Ahmet Onder ocjenom 14,600, dok je Tin za svoj odličan nastup dobio 14,500 i osvojio brončano odličje, pobjedivši velika imena gimnastike kao što su Stepko, Samiloglu i Shatilov. Trener Lucijan Krce nije mogao sakriti zadovoljstvo i veselje ovakvim nastupom u finalu.

Tin je postao naš treči član koji je osvojio medalju na natjecanju Svjetskog kupa, do sada imamo srebro Matije Barona iz Dohe 2015.godine te čak 18 medalja koje je na SK osvojio Marijo Možnik.

Hrvatska je osim brončanog odličja na preči imala svoje predstavnike u još dva finala po spravama, Osječani Marković i Prpić osvojili su 5.mjesta na parteru te konju s hvataljkama.
Naše reprezentativac posebno je razveselila podrška i čestitke predstavnika hrvatskog konzulata te izbornika azerbajdžanske nogometne reprezentacije, legendarnog Roberta Prosinečkog.

Čestitamo svima na postignutim rezultatima pogotovo Tinu i njegovom treneru Lucijanu na brončanoj medalji !!


REZULTATI:

Preča


GALERIJA:Povratak