NOVOSTI
IV. memorijal "Darijo Možnik"

Preko stotinu natjecatelja i natjecateljica je sudjelovalo na IV.memorijalu "Darijo Možnik" koji smo, sada već tradicionalno, održali u čast našeg dugogodišnjeg člana, bivšeg juniorskog reprezentativca Hrvatske, uvijek nasmješenog Darija.
Natjecanje je otvorio naš najpoznatiji član, aktualni prvak Europe Marijo Možnik, stariji brat Darija, a natjecanje je proteklo uz osmjehe mladih sportaša koji su zaštitni znak memorijala.
Naši sportaši su uspješno nastupili.
U kategoriji mlađih kadetkinja najuspješnija je bila Lana Landeka na 4.mj., dok je ekipa u tijesnoj završnici osvojila 3.mjesto. Kod kadetkinja, u kategoriji s najvećim brojem pojedinaca i ekipa, zlato je osvojila naša Antea Šikić Kaučić, a ekipa također osvojila 3.mjesto. U mlađejuniorskoj kategoriji potpuno smo dominirali, osvojivši prvih pet mjesta, zlato je osvojila Tonka Milanović, a ekipa ZTD 1 i ZTD 2 su u konkurencji četiri ekipe osvojile 1. i 2. mjesto.
Dečki su nastupili u konkurenciji kadeta, Filip Zovko i Petar Magdić su bili najuspješniji podjelivši 4.mjesto, ekipa je bila 1. te pomogla ponovnom osvajanju titule najuspješnijeg kluba u mlađim kategorijama "C" programa, koji smo osvojili 4.puta za redom.

Čestitke svim našim sportašima i trenerima!


REZULTATI:

Kadetkinje
Mlađe kadetkinje
Mlađe juniorke
MSG
Ukupni poredak


GALERIJA:Povratak