NOVOSTI
SK Osijek 2017

Tin Srbić je samo tjedan dana nakon osvajanja zlatne medalje na Challenge kupu u Kopru pokazao da je u odličnoj formi te u Osijeku ponovio odlične nastupe i ponovo pobijedio sve konkurente.

U vrlo napetom finalu Tin je do zlata došao spretno i sretno dobivši ocjenu 14,367, samo nekoliko tisućinki više od drugoplasiranog Nizozemca Barta Deurlooa te dvije desetinke boda više od brončanog Rusa Sergeia Eltcova koji je dobio 14,100.

Novim zlatom iz Osijeka Tin je trenutno najuspješniji prečaš na Challenge kupovima ove godine, dok u natjecanjima Svjetskog kupa trenutno drži drugu poziciju sa 39 bodova iza Australca Mitchelle Morgansa koji je pobijedio u Melburnu te osvojio srebro iza našeg Tina u katarskoj prijestolnici, Dohi. Naš drugi prečaš Anton Kovačević zahvaljujući pobjedi na SK Baku, Azerbajđan, trenutno se nalazi na 4.mjestu svjetske rang ljestvice sa osvojenih 31 bodova.

Vjerujemo da je Tinu u nastupu pomoglo burno navijanje naših članova koji su organizirano došli autobusom te nastup njegove djevojke splićanke Ane Đerek u finalnom natjecanju.

Čestitamo svim našim natjecateljima, pogotovo osvajačima medalja na velikim natjecanjima u 2017., Tinu, Antonu i Matiji kao i njihovim trenerima Lucijanu, Ratku i Tigranu na odlično odrađenom proljetnom dijelu sezone.


REZULTATI:

Rezultati


GALERIJA:Povratak