NOVOSTI
3. kolo Kupa HR 2017

Samo nekoliko dana nakon povratka i dočeka naše zlatne delegacije iz Montreala, organizirali smo 3.kolo Kupa Hrvatske za regiju sjever, ugostivši 200 gimnastičara i trenera u obje sportske gimnastike.
Natjecanje je iako u trajanju gotovo 12 sati završilo na vrijeme, a dobroj organizaciji pridonio je i naš novi svjetski prvak Tin koji je oduševljenim dječacima podjelio medalje te se strpljivo sa svima fotografirao.
U muškoj konkurenciji pobjede su ostvarili kedet B Vito Telebuh, junior B Luka Zanella, mlađi kadet univerzalnog programa Antonio Padmosoekarto te junior C Benedikt Kukec, a ekipne pobjede su ostvarile ekipe kadeta te juniora C.
U ženskoj konkurenciji zlato su osvojile mlađa kadetkinja i mlađa juniorka B, Antea Šikić Kaučić te Mirta Hotko dok su u C programu pobjedile mlađa juniorka Tonka Milanović, juniorka Amanda Fak te seniorka Vanja Šok, a ekipno su prve bile mlađe juniorke C.

Čestitamo svim našim natjecateljima, pogotovo osvajačima odličja te svim trenerima i onima koji su sudjelovali u organizaciji.


REZULTATI:

MSG B
MSG C
MSG D
ZSG B i Ml. Kadetkinje C
ZSG C
ZSG Kadetkinje C


GALERIJA:Povratak