NOVOSTI
Prvenstvo Hrvatske i završnica Kupa HR u B programu 2017

U subotu 4.11.2017., u Aton centru u Nedelišću je održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe kategorije MSG te sve kategorije ŽSG. U ženskoj konkurenciji djevojke su nastupale u višeboju te je u kategoriji kadetkinja Vita Škiljo osvojila 3.mjesto, kod mlađih juniorki Sara Šulekić je bila 2., a Nika Jerman treća. Kod juniorki Tina Zelčić, a kod Seniorki Dora Kranželić su osvojile srebrna odličja.
U muškoj konkurenciji u univerzalnom programu Antonio Padmosoekarto je proglašen trećim da bi naknadno za 32 tisućinke bio plasiran na četvrto mjesto.
Najuspješniji na Prvenstvu Hrvatske 2017. u Atonu-Nedelišće je bio mlađi junior Liam Rabić koji je osvojio višebojsku titulu prvaka Hrvatske te u pojedinačnom dijelu po spravama osvojio još dva zlata, na ručama i karikama dok je na preči i konju s hvataljkama bio drugi.

U B programu najuspješniji je bio kadet Vito Telebuh koji je osvojio Kup HR u kategoriji kadeta. Kod djevojki, srebrne medalje su osvojile mlađa kadetkinja Antea Šikić Kaučić i juniorka Dušica Kasun, dok su u kategoriji mlađih juniorki Tia Tarodi i Mirta Hotko zbog pogreški ostale bez medalja završivši na 4.odnosno 5.mjestu.

Čestitke natjecateljima i trenerima!


REZULTATI:

Prvenstvo MSG višeboj
Završnica ZSG B


GALERIJA:Povratak