NOVOSTI
Kvalifikacije SP Stuttgart 2019

Tin je trećim nastupom na svjetskoj smotri u Stuttgartu osigurao i treće finale Svjetskog prvenstva te uz plasman među najboljih 8 gimnastičara na svijetu osigurao i nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.godine!
Prvo finale u Montrealu donijelo mu je zlatnu medalju i titulu svjetskog prvaka na preči, dok mu je drugo, ono prošlogodišnje iz Dohe, osiguralo četvrto mjesto, iako se gimnastički stručnjaci slažu kako je bio zakinut za broncu.
U današnjim kvalifikacijama Tin je bez većih pogrešaka izveo svoju vježbu početne ocjene 6.2 i dobio ocjenu (14.833) te zauzeo treće mjesto iza Chia-Hung Tang (14.933) iz Kineskog Tajpeha te Amerikanca Samuela Mikulaka (14.866).
Upravo Mikulak je u Dohi izgurao Tina s postolja te će sada Tin imati šansu uzvratiti mu istom mjerom.
Treba naglasiti kako su se između 200 gimnastičara u finale plasirali gimnastičari sa čak pet kontinenata, a nas naravno veseli da će se među finalistima iz velesila SAD-a, Kine i Tajvana, Japana, Brazila, Australije te Rusije nastupiti i predstavnik Hrvatske odnosno član Zagrebačkog tjelovježbenog društva "Hrvatski Sokol"!
Iako je nakon finala Tin ozlijedio zglob šake, vjerujemo kako će biti spreman za nastup i borbu za svjetsku medalju!

Tinu i njegovom treneru Lucijanu Krce želimo puno sreće u finalnom nastupu koje ćemo u što većem broju doći bodriti u Stuttgart.


REZULTATI:

Rezultati


GALERIJA:Povratak