NOVOSTI
Završnica kupa HR 2019

Naši natjecatelji i natjecateljice su odlično nastupili na završnici Kupa Hrvatske, održanom 24.11.2019. u Atonu-Nedelišće. Posebno dominantne su bile naše cure koje su pobijedile u gotovo svim kategorijama.
U B programu smo ostvarili ekipne pobjede u kategorijama mlađih kadetkinja, kadetkinja i seniorki, dok su juniorke i seniori osvojili 2.mjesta.

Dušica Kasun (seniorke), Antea Šikić Kaučić (kadetkinje) te Klara Pavić (mlađe kadetkinje) su ostvarile pojedinačne pobjede, Luka Sermek je kod seniorki upotpunila dvostruku pobjedu ZTD-a, a brončana odličja osvojili su junior Tin Vrabec, senior Domagoj Bizjak, kadetkinja Viviane Gfeller te juniorka Mirta Hotko.

U C programu smo ostvarili ekipne pobjede u kategorijama kadetkinja i mlađih juniorki, dok su seniorke i kadeti osvojili 2.mjesta.

U pojedinačnom nastupu Eva Oštarčević (mlađa kadetknja), Vita Tkalec (kadetkinje), Luka Zanella (juniori) i Šimun Matek (senior) su ostvarili pojedinačne pobjede, Kika Kecerin je osvojilasrebro u kategoriji kadetkinja, a Neven Brkljačić broncu kod kadeta.
Čestitke svim našim sportašima koji su se plasirali te izuzetno uspješno predstavili naše društvo na ovogodišnjoj završnici te naravno trenerima koji su ih trenirali te vodili na natjecanju!


REZULTATI:

C program
Univerzalni, A i B program


GALERIJA:Povratak