NOVOSTI
Dvorana od 13.5.2020.ponovo radi

Poštovani roditelji,

obavještavamo Vas da su sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH od 13. svibnja 2020. ponovo dozvoljeni treninzi svih uzrasnih kategorija i te od srijede 13.5.2020. počinju treninzi u dvorani "Hrvatskog Sokola"!

Sve rekreativne grupe počinju s radom u redovnim terminima, a natjecateljske grupe kreću u svibnju sa smanjenim obimom rada te će krenuti s punim brojem treninga u lipnju (molimo natjecatelje/roditelje da se jave svojim trenerima).

Roditelje molimo da NE ULAZE U DVORANU SKUPA SA DJECOM zbog predostrožnosti i moguće kontaminacije prostora s obzirom da se dvorane redovito dezinficiraju!

Na recepciji/porti Društva djecu će preuzimati treneri te ih pripremiti za trening!

Također pripremili smo obrazac tj. izjavu (možete ju preuzeti OVDJE) koju trebate potpisati u vezi zdravstvenog stanja djeteta i obitelji (zbog COVID-19) te Vas pozivamo da ju prije dolaska na prvi trening isprintate i potpišete ako ste u mogućnosti kako bi izbjegli gužvu prilikom potpisivanja na porti!

Upravnog vijeće ZTD-a je za mjesec svibanj odredilo plaćanje samo bazične članarine za sve natjecateljske i rekreativne programe.


Povratak