NOVOSTI
Europsko prvenstvo 2020

Tin Srbić je nakon uvjerljive pobjede u kvalifikacijama EP solidno napravio svoju vježbu težine 6,2 u finalnom nastupu i dobio ocjenu 14,600.

Već smo počeli slaviti pobjedu kada je nastupio Litvanac Robert Tvorogal i izveo svoju najtežu kombinaciju ikada, težinske vrijednosti 6,4, naravno bilo je tu dosta manjih grešaka, ali moramo mu priznati hrabrost te uspješnu izvedbu svih elemenata. Ipak kriterij sudaca za izvedbu ipak nas je neugodno iznenadio jer je dobio isti odbitak kao Tin te slavio konačnom ocjenom 14,800.
Svakako još jedan veliki rezultat za našeg Tina, ali ipak žalimo zbog velike šanse koju je imao za europsko zlato. Čestitamo Tinu te Aurelu Benoviću i Filipu Ude koji su također osvojili srebrna odličja na parteru odnosno konju s hvataljkama.

Naš drugi finalista, ali juniorskog EP, Liam Rabić solidno je nastupio u svom prvom velikom finalu te ocjenom 13,066 osvojio odlično 5.mjesto iza četvrtoplasiranog Varaždinca Matea Žugeca. Pobjedio je Ukrajinac Ilja Kovtun sa visokih 14,233, dok su drugo i treće mjesto bili dohvatljivi hrvatskim gimnastičarima- 13,366. Svakako, 5. mjesto je lijep poklon Liamu koji je u Mersinu proslavio 17.rođendan i ovim putem mu ga čestitamo!

Velike čestitke svim hrvatskim finalistima MSG te osvajačima medalja i trenerima, pogotovo našem Lucijanu Krce koji trenira Tina i Liama.

REZULTATI:

Preča


Povratak