NOVOSTI
Dvorana na otvorenom

Pošto je nakon 3 mjeseca koja nismo radili te samo mjesec dana rada u ožujku dvorana ponovo zatvorena početkom travnja, za sve osim vrhunskih sportaša, od 16.4.2021. započeli smo s radom dvorane na otvorenom kako bi omogućili treninge što većem broju naših članova.

U dvorištu iza dvorane, kod ulaza u diskoteku "Sokol" koja zbog odluka stožera ne radi već duže od godinu dana, očistili smo prilaz te postavili strunjače i manje sprave te trenažere kako bi mogli održavati treninge za rekreativne i natjecateljske grupe nižeg ranga.

Zbog većeg broja grupa, treninzi dijela grupa će se i dalje održavati u nekim terminima u parkovima ili igralištima ili kombinirano s dvorišnom dvoranom, a u slučaju lošeg vremena svi će imati online treninge. Gradski ured za sport i mlade nam je dao odobrenje i podršku, a očekujemo i odobrenje drugih gradskih tijela za postavljanje sprava u parku.

Svakako pozivamo sve naše članove da se odazovu treninzima na otvorenom u što većem broju. Tena će poslati obavijesti putem e-maila, ali slobodno se obratite njoj ili trenerima za dodatne informacije.


GALERIJA:Povratak