NOVOSTI
1. kolo kupa HR 2021

Nakon cjelogodišnje pauze od natjecanja naši sportaši su odlično nastupili na 1.kolu Kupa Hrvatske za regiju sjever, kvalifikacijskom natjecanju za Prvenstvo Hrvatske u Osijeku.
Ostvarili smo čak 8 ekipnih i 6 pojedinačnih pobjeda te osvojili još mnoštvo medalja!

U obaveznom programu Ana Peleš je osvojila zlatnu medalju, ekipa djevojčica 2. mjesto, kod kadetkinja Zara Zrnić je osvojila brončano odličje, a ekipa je ostvarila pobjedu.
Marija Suvačarov je pobjedom u pojedinačnoj konkurenciji predvodila juniorke do ekipne pobjede, a kod mlađih seniorki su Ema Korasić i Tonka Musić osvojile srebro, odnosno broncu te također pomogle svojoj ekipi ostvariti pobjedu.
Mlađi juniori predvođeni zlatnim Nevenom Brkljačićem i brončanim Janom Vrabec ostvarili su mušku ekipnu pobjedu.

U slobodnom programu ŽSG u kategoriji Univerzalni 1 Bruna Belić je pobjedila, Gia Costantini je osvojila broncu, a njihova ekipa također osvojila pehar za ekipnu pobjedu.
U Univerzalnom 2 Eva Oštarčević je osvojila srebrnu medalju kao i njena ekipa, a isti srebrni uspjeh ostvarila je i starija kadetkinja Eleonora Pisac.
Kod mlađih juniorki Sara Hruškovec je zauzela 5. mjesto te će se na drugom kolu boriti za medalju, a mlađe seniorke predvođene pobjednicom u pojedinačno nastupu Mirtom Hotko te brončanom Tiom Tarodi su pobijedile u ekipom natjecanju.
Kod kadeta slobodnog programa Emanule Hečimović odnosno Jura Kaučić su osvojili srebrnu i brončanu medalju, a kadeti ostvarili još jednu ekipnu pobjedu.

U Univerzalnom programu MSG Jan Jovanović je osvojio zlato, a Borna Baltić srebro te su stariji dječaci ostvarili novu pobjedu za naše društvo.

Čestitamo svima na odličnim rezultatima, a onima koji se još nisu plasirali na PH želimo puno sreće u nastupu na 2.kolu.

Bravo za naše sportaše i trenere!


REZULTATI:

Rezultati


GALERIJA:Povratak