NOVOSTI
SP Kitakyushu 2021

Pošto Tin Srbić nije nastupio na SP u japanskom Kitakyushu, sokolski najuspješniji sportaš je bio Jakov Vlahek koji je ocjenom 13.766 osvojio 23. mjesto u kvalifikacijama Svjetskog prvenstva. U konkurenciji više od stotinu sportaša iz cijelog svijeta, Jakov je dobro nastupio te ostvario dobar plasman, ali do samog svjetskog vrha još mu nedostaje jača vježba odnosno par novih elemenata koje priprema na treninzima tako da u budućnosti vjerujemo u još bolji plasman.Njegov kolega iz reprezentacije Filip Ude plasirao se u finale u kojem je osvojio 7. mjesto te dokazao kako je još uvijek u samom vrhu svjetske gimnastike i dao dobar primjer našim mlađim sportašima kako se održava produžena sportska karijera te poručio da mnogi od njih imaju još dosta vremena kako bi napravili svoje najbolje sportske rezultate, nadamo se da je i Jakov jedan od njih.

U ženskom dijelu natjecanja je nastupila naša Christina Zwicker koja je najbolji rezultat ostvarila u višeboju u kojem je ostvarila 43. mjesto.

Čestitke svim hrvatskim sportašima, Filipu na ostvarenom finalu, a našim Jakovu i Christini na solidnim nastupima uz želje da ostvare još bolje rezultate u budućnosti!


Povratak