NOVOSTI
Tin i Lucijan dobili više nagrada

Tin Srbić je proglašen za sportaša Hrvatske 2021. u izboru Sportskih novosti te nagrađen je od HGS-a i ZGS-a kao najuspješniji sportaš, a njegov trener Lucijan Krce također nagrađen za uspjeh na OI Tokio 2021.

HGS je na svečanoj dodijeli u hotelu Opera nagradio najuspješnije trenere HGS-a u proteklom desetljeću te za 2021. proglasio Tina i Lucijana najuspješnijim sportašem i trenerom.
Nagrađeni su i naši treneri Ratko Jovanović za rezultate koje je ostvario s Antonom Kovačevićem te Marko Brez za rezultate koje je postigao sa svojim natjecateljicama (Christina Zwicker, Tina Zelčić i Sara Šulekić).

Također je održan seminar za trenere te svečana sjednica IO HGS-a u ugodnom okruženju.

ZGS je obilježio 30 godina postojanja te nagradio najuspješnije sporaše i trenere u 2021, za potrebe proglašenja ustupili smo prostor Sokolskog doma, a od naših sportaša nagrade su dobili Bruna Belić, Antea Šikić Kaučič, Christina Zwicker, Jan Jovanović i Tin Srbić.

ZGS je uručio i priznanja za dugogodišnji rad klubovima i trenerima te dužnosnicima koji su svojim radom ostavili veliki doprinos Zagrebačkom savezu pa su tako nagrađeni naši dugogodišnji, a sada već bivši treneri i djelatnici Višnja Gojković, Bojan Šinkovec i Ratko Vuković.

Čestitamo Tinu i Lucijanu te svim našim trenerima i sportašima i bivšim djelatnicima kojima su uručene nagrade!


GALERIJA:Povratak