NOVOSTI
Ratko Vuković odlazi u penziju, 23.12.2021

Treneri, uprava i najistaknutiji vježbači su proslavili završetak sezone, u kojoj smo imali jako teških trenutaka: nismo smjeli trenirati više mjeseci, većina natjecatelja i polaznika rekreativnih programa vježbala je na otvorenom te online od kuće, odgođena su natjecanja u cijelom proljetnom dijelu sezone, financijski smo iako teško ipak uspjeli podmiriti sve obaveze i završiti ovu jako zahtjevnu godinu.
Na sreću, bilo je isto tako i lijepih trenutaka, treninga, priprema, smijeha i druženja te odličnih, pa i povijesnih rezultata, svakako najveći trenutak je bilo Tinovo osvajanje olimpijskog srebra!

Nakon duge i plodne trenerske karijere u penziju odlazi Ratko Vuković "Crni" koji je podigao prvu ekipu vježbača našeg društva koja je nastupala za reprezentaciju samostalne Hrvatske za vrijeme i nakon Domovinskog rata u seniorskoj i juniorskoj kategoriji (Lucijan Krce, Ratko Jovanović, Dalibor Kovačić, Vladimir Savić, Saša Drviš, Tigran Gorički, Marko Musić, Krešimir Borković, Miroslav i Darko Palmović, Kristijan Periša, Eduard Hendija i mnogi drugi). Dobar dio tih natjecatelja sačinjava srž našeg Društva, a mnogi su aktivni u gimnastici i u drugim klubovima u i izvan zemlje. Zahvalili smo se Crnom, koji iako odlazi u zasluženu penziju, nastavlja s brojnim aktivnostima u HGS-u, KIF-u te naravno u ZTD-u u kojem je proveo najveći dio svojeg radnog vijeka.

Čestitamo Crnom i želimo mu uspješan nastavak produžene sportske/trenerske karijere :)


GALERIJA:Povratak