NOVOSTI
Memorijal "Darijo Možnik" 2022

U organizaciji našeg društva 8.5.2022. održan je 8. Memorijal "Darijo Možnik" u SC Lučko. Natjecanje je službeno otvorio predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza i naš dugogodišnji član Marijo Možnik, brat tragično preminulog Darija, također našeg dugogodišnjeg člana i juniorskog reprezentativca Hrvatske kome u čast organiziramo ovo natjecanje.

Svečanom otvaranju nazočila je i legenda svjetske gimnastike Jordan Jovčev, a prisutni su bili naš aktualni srebrni olimpijac Tin Srbić, predstavnik Hrvatskog olimpijskog odbora Hrvoje Balen, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba Vjekoslav Šafranić, dekan KIF-a u Zagrebu Tomislav Krističević i dr.

Kao posebni gost Hrvatskog gimnastičkog saveza u otvorenju je sudjelovalo legendarni bugarski gimnastičar Jordan Jovčev kao voditelj Erasmus+ projekta pod nazivom Street Workout ACadEmy (ACE) na kojem su Gymnastics and Street workout Sport Club Street Workout Bulgaria partneri i Hrvatski gimnastički savez te rumunjski Asociatia Se Poate (ASP). Jovčev je projekt predstavio i na memorijalu gdje je svojim prisustvom oduševio mlade hrvatske gimnastičke nade.

Memorijal je okupio gotovo 200 mladih gimnastičarki i gimnastičara iz Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine koji su uživali u dvorani ZGS-a u Lučkom i odličnoj organizaciji cijelog natjecanja.

Od naših natjecatelja najuspješniji su bili Sara Palić i Andrej Belić koji su pobijedili u svojim kategorijama, a medalje su osvojili Jan Vrabec, Toni Dabčević, Jan Celestin Kojić, Nika Popović i Petra Kusalić, ZTD je osmi puta bio najuspješniji u ukupnom poretku.

Čestitke svima koji su sudjelovali u organizaciji te predstavljali naše Društvo.


REZULTATI:

Rezultati


Povratak