NOVOSTI
Prvenstvo Hrvatske 2022

Državno prvenstvo u apsolutnom programu i završnicu Kupa Hrvatske u Osijeku od 3.-5. lipnja 2022. smo uspješno odradili i ponovo bili najuspješniji klub u Hrvatskoj.
Tin Srbić je zlatom na preči ostvario svoju 53. pobjedu na Prvenstvima Hrvatske u svim kategorijama te je daleko najuspješniji gimnastičar u povijesti HGS-a, podsjećamo da je jedini u mlađim kategorijama uspio osvojiti zlatna odličja na svih šest sprava.

Osim Tina zlata su osvojili Anja Peleš u Univerzalnom 1, Tom Profeta u kadetima i Andre Poščić u juniorima slobodnog programa. Ekipne pobjede smo ostvarili u kategorijama: mlađe juniorke slobodni, Univerzalni 2, Mlađe seniorke obavezni i Kadeti slobodni program.
Čestitamo osvajačima zlatnih odličja, ali i osvajačima medalja u pojedinačnoj konkurenciji koji su tim rezultatima pomogli i svojim ekipama ostvariti odlične rezultate.
To su osvajači srebra: Eva Oštarčević, Patra Kusalić, Andraj Belić i Filip Boroša te osvajači brončanih medalja: Vita Tkalec, Tia Tarodi, Maria Suvačarov, Borna Baltić i Antonio Padmosoekarto.

Čestitke svim osvajačima medalja te svima koji su predstavljali naše društvo na PH i pomogli u ostvarenju odličnih pojedinačnih i ekipnih rezultata, kao i svim njihovim trenerima!


REZULTATI:

MSG Apsolutni program
MSG Obavezni program
MSG Slobodni program
MSG Univerzalni program
ZSG Apsolutni program
ZSG obavezni program
ZSG Slobodni program


Povratak