REKREATIVNI PROGRAMI
GIMNASTIČKA POČETNICA
Program za djecu predškolskog uzrasta te dopunski program za djecu rane školske dobi koja su opterećena aktivnostima za vrijeme tjedna, aktivne sportaše u drugim sportovima, za sve kojima nedostaje kretanja i zabavne fizičke aktivnosti.Uz ZTD, program se održava i u podružnici BORONGAJ.
više (Sokolski dom)...
   
ŠKOLA GIMNASTIKE
Gimnastika kao bazični sport utječe na razvoj velikog broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te poboljšanje zdravstvenog statusa pojedinca, a predstavlja odličnu osnovu za bavljenje ostalim sportovima.Osim u ZTDu škola gimnastike se održava i u podružnici BORONGAJ
više (Sokolski dom)...
   
ŠKOLA FIG PARKOUR-a
Škola FIG PARKOUR-a obuhvaća metode treninga prelaženja različitih prepreka u dvorani, koje se mogu koristiti u urbanom i prirodnom okruženju. Koristimo metodološki pristup akrobacijama baziranim na gimnastičkim elementima pod stručnim vodstvom naših trenera, a program se provodi u sigurnom okruženju (gimnastička jama sa spužvama i brojne strunjače). više...
   
ŠKOLA VELIKOG TRAMPOLINA I AKROBATIKE
Prvi susret s osnovama akrobatike i velikog trampolina kroz igru i osnovne oblike kretanja za djecu te uzbudljiva, programirana i stručno vođena aktivnost za odrasle
više...
   
GIMNASTIČKI TRENING - ROĐENDANI - samo za članove
Poštovani roditelji,pozivamo Vas da svojim mališanima omogućite proslavu rođendana iz snova u velikoj dvorani “Sokolskog domu”, najljepšoj zagrebačkoj dvorani , uz nezaboravnu zabavu s mnogo sportskih aktivnosti i igara koje je pripremio tim vrhunskih animatora i trenera.
više...
   
GIMNASTIČKI VRTIĆ
Gimnastika za vrtiće je program kojim ciljano želimo privući velik broj djece kako bi ih upoznali s osnovama sportske gimnastike kroz igru i ugodno druženje te usmjeriti potencijalne talente k bavljenju ovim sportom.Program je na raspolaganju svim vrtićima na području grada Zagreba kao zanimljiva jutarnja aktivnost prije ručka i popodnevnog odmora.
više...
   
GIMNASTIKA ZA ODRASLE
Gimnastika za odrasle je rekreativni gimnastički program koji se odvija u večernjim terminima velike dvorane Sokolskog doma. Treninge za mušku (početnu i naprednu) i žensku (početnu i naprednu) grupu vode stručni voditelji-treneri.
više...
   
VETERANSKA SEKCIJA
Ovu grupu sačinjavaju bivši gimnastičari koji i dalje brinu za svoju tjelesnu pripremljenost te za održavanje visoke razine gimnastičkog znanja. Utjecaj tjelesnog vježbanja, a naročito izvođenja gimnastičkih vježbi na zdravlje su neupitni za sve uzraste, a naročito za stariju dobnu skupinu.
više...