Suci

Marko Musić, prof.

Muška sportska gimnastika - Međunarodni razred

Rođen je 13.06.1973., a član ZTD-a je od 1980. godine. Školovao se u OŠ “Ivan Gundulić” i V. gimnaziji te položio GCE Sveučilišta u Cambridge-u. Diplomirao je na usmjerenju sportske gimnastike Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, od 2003. angažiran kao vanjski suradnik KIF-a. Oženjen je i otac dvoje djece.

Od 1986. do 1999. nastupao je za reprezentaciju Hrvatske te bio sudionik MI, EP I SP. Tri puta bio je i nacionalni prvak Zimbabwe-a.

Trenersku karijeru u ZTD ’’Hrvatski Sokol’’ započinje 2001. kao pomoćni trener ruskog mentora Shalimova. U desetogodišnjem stažu radio je sa svim rekreativnim i natjecateljskim programima uključujući i “A” program te obnašao funkciju glavnog trenera rekreacije. Uz trenerski posao, kraće vrijeme vršio je i dužnost tajnika te godinu dana bio i predsjednik ZTD-a. Trenutno obavlja funkciju v.d. sportskog direktora ZTD-a.

U statusu je nacionalnog suca, a u statusu međunarodnog suca III. kategorije bio je od 1996. do 2004. te II. kategorije od 2004. do 2008. Sudio je na Mediteranskim igrama te Europskom prvenstvu u Patrasu 2002.

Domagoj Bizjak, učitelj gimnastike

Muška sportska gimnastika - Regionalni razred