Treneri

Marko Musić, prof.

Sportski direktor

Rođen je 13.06.1973., a član ZTD-a je od 1980. godine. Školovao se u OŠ “Ivan Gundulić” i V. gimnaziji te položio GCE Sveučilišta u Cambridge-u. Diplomirao je na usmjerenju sportske gimnastike Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, od 2003. angažiran kao vanjski suradnik KIF-a. Oženjen je i otac dvoje djece.

Od 1986. do 1999. nastupao je za reprezentaciju Hrvatske te bio sudionik MI, EP I SP. Tri puta bio je i nacionalni prvak Zimbabwe-a.

Trenersku karijeru u ZTD ’’Hrvatski Sokol’’ započinje 2001. kao pomoćni trener ruskog mentora Shalimova. U desetogodišnjem stažu radio je sa svim rekreativnim i natjecateljskim programima uključujući i “A” program te obnašao funkciju glavnog trenera rekreacije. Uz trenerski posao, kraće vrijeme vršio je i dužnost tajnika te godinu dana bio i predsjednik ZTD-a. Trenutno obavlja funkciju v.d. sportskog direktora ZTD-a.

U statusu je nacionalnog suca, a u statusu međunarodnog suca III. kategorije bio je od 1996. do 2004. te II. kategorije od 2004. do 2008. Sudio je na Mediteranskim igrama te Europskom prvenstvu u Patrasu 2002.

Lucijan Krce, viši trener sportske gimnastike

Glavni trener MSG

Rođen je 30.01.1975. godine u Zagrebu, a član kluba ZTD „Hrvatski Sokol“ je od 1979. godine. Svoje najbolje sportske rezultate postiže u periodu od 1986. do 1997. godine kada trenira sa trenerom Ratkom Vukovićem. Sudionik je brojnih MI, EP, Univerzijada te Svjetskih prvenstava i ostalih međunarodnih natjecanja te je gimnastičar s najvećim brojem nastupa za reprezentaciju Hrvatske.

Završio je Višu školu za trenera sportske gimnastike na Kineziološkom fakultetu. Trener je vrhunskog „A“ programa, a svoje najbolje trenerske rezultate postiže sa ml. juniorskom i juniorskom kategorijom (trener je Tina Srbića i Filipa Boroše te trojice seniora).

Marko Brez, mag. cin.

Glavni trener ZSG

Ratko Vuković, mr. sc. cin.

Trener

Ratko Jovanović, prof.

Trener

Rođen je 19. 10. 1976. godine u Zagrebu gdje završava osnovnu školu i jezičnu gimnaziju. Diplomirao je 2003. na Kineziološkom fakultetu sa specijalizacijom sportske gimnastike. Član je ZTD Hrvatski sokol od 1986. Oženjen je te od 2010. godine otac jednog djeteta.

U razdoblju od 1992. do 2000. redoviti je član hrvatske reprezentacije i nastupa na 3 Svjetska i 4 Europska prvenstva, Univerzijadama i Mediteranskim igrama. Višestruki je prvak Hrvatske, a ranije u mlađim kategorijama i bivše države.

Trenerskim poslom bavi se od 2000. godine. te uči od ruskih mentora (Rinkov, Černov, Kriežimski, Šalimov – muška gimnastika, Ostapenko – ženska gimnastika). Profesionalno je zaposlen od 2004. na funkcijama glavnog trenera juniorske ženske reprezentacije (2004 – 2006. g. ), glavnog koordinatora rada ZTD „Hrvatski sokol“(2005/2006.). Jedan je od autora rekreativnog programa „Gimnastička početnica“.

Zrinka Tošović, mag. cin.

Trener

Sporskom gimnastikom počela se baviti 1994. Od 2002 trenerica je rekreativnih i natjecateljskih programa. Magistrica Kineziologije usmjerenje gimnastike, te provostupnik fizioterapije.

Završila brojne seminare za trenere i suce.

Ksenija Pišćević, prof. KIF

Trener

Rođena je 18.3.1983. godine, a gimnastikom se počela baviti 1987. godine. Apsolventica je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Tijekom gimnastičke karijere nastupala na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima te je višestruka višebojska prvakinja Hrvatske. Članica je nacionalne kadetske i juniorske vrste od 1993. do 1996. godine. Od 1998. trenira skokove u vodu gdje također postiže zapažene rezultate.

Kao trener sportskih vrtića radi od 2003. do 2007. godine, a od 2007. u ZTD-u kao trener rekreativnih programa te natjecateljskih „B“ I „C“ programa.

Nacionalna je sutkinja ženske sportske gimnastike.

Željka Lozanov, prof. KIF

Trener

Matija Baron, apsolvent KIF

Demonstrator/Pomoćni trener

Leonardo Kušan, student 2. godine SCIT

Demonstrator/Pomoćni trener

Sabina Tadej, mag. cin.

Trener

Valentino Vulama, mag. cin.

Trener

Filip Boroša, stručni prvostupnik sportske gimnastike

Trener

Kristijan Vugrinski, stručni prvostupnik sportske gimnastike

Trener

Domagoj Bizjak, učitelj gimnastike

Trener